menuGucca.dk - Logo

Søvnløshed - Stephanie A. Silberman - Bog

Indbinding: Indbundet
En guide til sund søvn. Cirka 10 procent af den voksne befolkning lider af søvnløshed. Selvom kroniske søvnproblemer kan føre til blandt andet emotionelle forstyrrelser, problemer med... Læs mere.
249,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

En guide til sund søvn.

Cirka 10 procent af den voksne befolkning lider af søvnløshed. Selvom kroniske søvnproblemer kan føre til blandt andet emotionelle forstyrrelser, problemer med opmærksomhed og koncentration, vanskeligheder med at udføre selv simple gøremål samt øge risikoen for depression, er der en tendens til at bagatellisere søvnbesvær.

Denne arbejds- og selvhjælpsbog beskriver et effektivt trin-for-trin-program til behandling af søvnløshed, baseret på psykologiske og kognitiv-adfærdsterapeutiske principper. Videnskabelige undersøgelser har vist, at kognitiv adfærdsterapi er langt mere effektiv end søvnmedicin til behandling af søvnløshed, både på kort og lang sigt.

Bogen giver en lang række effektive værktøjer til forbedret søvnkvalitet uden medicin og dermed til øget livskvalitet og bedre præstationer i dagligdagen. Desuden beskrives søvnens fysiologiske processer, de hyppigste søvnsygdomme samt den mest anvendte søvnmedicin og dens virkning.

Søvnløshed. En guide til sund søvn er skrevet til alle, der lider af søvnproblemer og til de læger, psykologer, psykiatere og andre professionelle, der behandler dem.

Omslagsgrafiker: Lotte Bruun Rasmussen

Forord af: Jan Ovesen

Oversat af: Kent Havemann

Fakta

Oprindelig titelThe Insomnia Workbook
Forfatter(e)Stephanie A. Silberman
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788777066474
ISBN-108777066472
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal250
DimensionerBredde: 17.3Cm - Højde: 24.6Cm
TagsSøvnløs, Søvnproblemer, Kognitiv Adfærdsterapi, Søvnsygdomme, Søvnbesvær, Søvnløshed, Bøger, Bog


Niveau: alment niveauIndhold: Hvad er søvn? Hvad er søvnløshed? Medicin mod søvnløshed Søvnhygiejne Afspændingsteknikker Søvndagbog Stimuluskontrol og søvnrestriktion Få styr på angst, uro og irrationelle tanker Bekæmpelse af dagsstress og indførelse af en sund livsstil Forebyggelse af tilbagefald Parasomnier (særlige natlige søvnfænomener) Kvinder og søvn

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse