menuGucca.dk - Logo

Vold Fra Alle Sider - Per Straarup Søndergaard - Bog

Indbinding: Hæftet
Om vold blandt unge. Vold fra alle sider ... - sætter fokus på den vold, som unge udøver og udsættes for. Både ofre og gerningsmænd kommer til orde i de interviews, som bogen er bygget op... Læs mere.
349,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Om vold blandt unge.

Vold fra alle sider ...

- sætter fokus på den vold, som unge udøver og udsættes for. Både ofre og gerningsmænd kommer til orde i de interviews, som bogen er bygget op om.

- viser, at voldsmændene ofte er usikre inde bag den hårde facade. 'Jeg føler mig svag, når jeg slår', siger én af dem. Og han er ikke den eneste.

- beskriver det chok og den smerte, som ofrene udsættes for. Og skildrer deres kamp for at lægge de ubehagelige oplevelser bag sig.

- indeholder ikke kun interviews med de unge selv. Forskellige fagpersoner sætter de unges oplevelser i perspektiv og bidrager med væsentlige vinkler på temaet. Det samme gør en gruppe unge, der diskuterer, hvordan man bør forholde sig til billeder af vold.

Vold fra alle sider har primært de unge selv som målgruppe, men kan læses af alle med interesse for temaet. Bogen er velegnet til kriminalpræventiv undervisning og projektarbejde i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne.

Fotograf: Peer Mortensen

Fakta

Forfatter(e)Per Straarup Søndergaard
Genre(r)Pædagogik, Børn Og Forældre
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788762407244
ISBN-108762407244
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal40
DimensionerBredde: 20.6Cm - Højde: 29.4Cm
TagsVold, Unge, Voldsforbrydelser, Voldsofre, Vold Fra Alle Sider, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse