1900 Til Bords - Hannah Lund - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
209,95 kr
  • blockIkke på lager
  • scheduleLevering: 3-15 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.617 Anmeldelser

Beskrivelse

Det originale danske landkøkken til hverdag og fest.

1900 Til bords
BEST IN WORLD ved World Cookbook Awards 2019
Det originale danske landkøkken

Ribs- og hindbærsyltetøj på nybagte boller. Hjem til velanrettet frokost. Lagkager til kaffen – hver dag. Kampen om den bedste leverpostej. Festmiddage med romfromage. Duften af natmad, når du kommer sent hjem. Min madglæde er grundlagt ved et dansk spisebord. Det stod i Odense – men det kunne faktisk have stået hvor som helst i kongeriget.

Det var dansk mad, fra før vi helt havde lært at hente inspiration fra andre landes køkkener og krydderier. Lavet af kvinder, som blev glade, når familie og gæster rundt om spisebordet også var glade. Kokkepigen på herregården, der tryllede med brændefyret komfur og knofedt. Den unge husfrue af det bedre borgerskab – og en af Danmarks første kvindelige læger – som arrangerede fester og lavede månedsplaner med hverdagsmenuer. Også under 2. verdenskrig.

Der opstod livretter - og retter, man så frem til at spise på bestemte tidspunkter af året. Retter, som jeg stadig kan huske. Plus en hel masse andre, som jeg aldrig har smagt før nu. De kommer nemlig fra min oldemors opskriftsbog. Hendes søsters opskriftsbog – og min farmors. Et samlet tidsbillede på maden og vanerne i Danmark mellem 1902 og 1970.

Velkommen til min families danske landkøkken.

Omslagsgrafiker: Le Lyhne Fischer

Fotograf: Christina Birch

Yderligere information

Forfatter(e)Hannah Lund
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788797040607
SprogDansk
ISBN-108797040606
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.617 anmeldelser

Sikker, billig og hurtig online handel er en oplevelse, som vi tilstræber, at vores brugere altid får hos Gucca.dk.

Sikkerheden kommer altid i første række

Ved handel på nettet er det utrolig vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi prioriterer højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi opnået den største garanti for, at sikkerheden bag din online betaling er i top. Køb og betaling er derfor fuldstændig sikkert.

Gucca.dk yder naturligvis altid 100 dages returret

Der er ingen indskrænkninger i din returret. Vi giver 100 dages fuld returret på alle typer produkter. Kort sagt, hvis du ønsker at fortryde købet, så send blot varen tilbage til os, og du vil få dine penge refunderet. Inden du returnerer dit produkt, så har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl.

Kort leveringstid

Vi mener, det er meget vigtigt, at du modtager dit produkt hurtigt og sikkert. Vi bestræber os på, at du modtager forsendelsen indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du altid kan se den nøjagtige lagerstatus på den individuelle vare. Du har altid mulighed for at sende en e-mail eller ringe til os, hvis du har spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus.

Sådan kan du betale online

Der er flere muligheder for betaling, når du køber hos Gucca, og du vælger naturligvis selv, hvordan du vil betale. Du bør selvfølgelig vælge den mulighed, der passer bedst til dig. Uanset hvad du gør brug af, kan du være sikker og tryg, når du køber hos Gucca.dk Her kan du finde alle vores betalingsmuligheder. Husk at vi først hæver pengene fra din konto, den dag vi sender produktet til dig - hvis du gør brug af kreditkort.

Kundeservice - altid adgang til professionel assistance

Hvis der opstår problemer eller spørgsmål, imens du besøger vores shop, er du velkommen til at tage fat i os. Vores kundeservice er åben for henvendelser imellem 10-15 alle hverdage, og vi er klar til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Mulighed for at spore ordren

Køber du hos os, har du altid mulighed for at tracke din forsendelse hele vejen, fra den sendes fra vores adresse, og til den er dig i hænde. Når du modtager din kvittering, efter betaling er foretaget, så får du mulighed for at logge ind på din egen ordreside. Du kan se, hvornår vi sender dine varer, på din ordreside. Når forsendelsen forlader vores lager og er på vej, får du en e-mail med leveringsinformation fra os.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt 1900 Til Bords Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Lisbeth L. Christensen
En meget spændende historisk bog - glæder mig til at dykke nærmere ned i den!