• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 56.073 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Grundlæggende Eu-Ret - Mfl - Bog

Indbinding: Hæftet
Grundlæggende EU-ret giver et overblik over EU-retten og er udarbejdet til undervisningsbrug på universiteterne. Bogen er inddelt i to dele. I den første del af bogen redegøres for institutionerne,... Læs mere.
949,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Grundlæggende EU-ret giver et overblik over EU-retten og er udarbejdet til undervisningsbrug på universiteterne. Bogen er inddelt i to dele. I den første del af bogen redegøres for institutionerne, retsakterne, principperne, søgsmålsprocedurerne, og særlige temaer som det strafferetlige samarbejde og EU's relationer udadtil. Bogens anden del omhandler de grundlæggende markedsretlige bestemmelser, dvs. reglerne om de frie bevægeligheder og konkurrencereglerne.

Bogen indarbejder de omfattende materielle, institutionelle og terminologiske ændringer, der følger af Lissabon-traktaten på navnlig det strafferetlige og institutionelle område samt en fuldstændig omnummerering af traktatgrundlaget.

Bogens forfattere arbejder alle med EU-ret. Bugge Thorbjørn Daniel beskæftiger sig med EU-rettens handelsmæssige samarbejder og WTO, Thomas Elholm arbejder med det strafferetlige EU-samarbejde og international strafferet, Peter Starup skriver om EU-ret og personers frie bevægelighed, og Michael Steinicke beskæftiger sig med EU-markedsret, herunder de frie bevægeligheder og EU-konkurrenceret.

Indholdsfortegnelse:

Forord
DEL 1
Overblik og baggrund
EU's institutioner
EU's retskilder og virkemidler
Kompetencer, hjemmel og lovgivning
Traktatfæstede principper
EU-rettens ensartede gennemførelse og effektivitet
Domstolskontrollen
Det strafferetlige og politimæssige samarbejde
Sanktionering af EU-retten
Unionens optræden udadtil
DEL 2
Generelle rammer for det indre marked
Varernes frie bevægelighed - afgiftsmæssige hindringer
Varernes frie bevægelighed - ikke-afgiftsmæssige hindringer
Introduktion til gennemgangen af øvrige friheder
Direktiv 2004/38
Fri bevægelighed for ikke-erhvervsaktive unionsborgere
EU-retten og tredjelandsborgere
Arbejdskraftens frie bevægelighed og forordning 1612/68
Etableringsretten og fri bevægelighed for selskaber
Fri bevægelighed for tjenesteydelser
Kapitalens frie bevægelighed
Konkurrenceretten generelt og konkurrencebegrænsende aftaler
Misbrug af dominerende stilling, håndhævelse
Akvivalenstabel
Litteraturliste
Domsregister
Stikordsregister

Sikker e-handel

Billig, hurtig og sikker e-handel er en oplevelse, som vi bestræber os på, at brugerne altid får hos Gucca.dk.

Vi har fokus på sikkerhed

Sikkerhed i Internethandel anser vi som essentiel, og den er naturligvis altid i fokus hos Gucca.dk. For at give dig tryghed når du køber hos os, bruger vi naturligvis kun en NETS godkendt Internet betalingsløsning. Så når du køber og betaler via Internettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Altid 30 dages fuld returret

Uagtet hvad du har købt hos Gucca.dk, giver vi altid 30 dages fuld returret. Kort sagt, hvis du ønsker at fortryde købet, så returnerer du blot varen, og vi sender dine penge retur. Før du returnerer produktet til os, er det en en god ide, hvis du kontakter os forinden.

Levering - hurtigt & sikkert

At du som kunde får tilsendt din vare både sikkert og hurtigt, er af stor betydning for os. Vi bestræber os på, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du er aldrig i tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Vi sidder klar ved telefonen og på e-mail, hvis du har spørgsmål til leveringstid og lagerstatus.

Muligheder for betaling online

Når du handler hos os, så kan vi tilbyde dig at vælge blandt adskillige former for betaling. Du gør bare brug af den, der passer dig bedst. Du er altid garanteret en tryg og sikker handel, og det er uanset hvilke af vores betalingsformer du foretrækker at vælge. Se de betalingsmuligheder du har hvis du klikker på førnævnte link. Først når dit produkt bliver sendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Vi yder naturligvis personlig assistance, når du ønsker det

Støder du på problemer med dit besøg på Gucca.dk, eller har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan ringe eller sende e-mail til os alle hverdage imellem 10-15, og vi er klar til at hjælpe dig - med et smil og godt humør.

Spor forsendelse hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at følge din forsendelse hele vejen til du modtager den. Når købet er helt gennemført, kan du bagefter tilgå din egen ordreside. På ordresiden kan du følge med i, hvornår vi sender din forsendelse. I det øjeblik produktet er på vej, får du information herom via e-mail.

Fakta

SerieMarkedsret
Forfatter(e)Mfl Steinicke M
KategoriBøger
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788757422641
ISBN-108757422648
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag5
Sidetal820
DimensionerBredde: 15.6Cm - Højde: 23.1Cm
GenvejeMarkedsret - Bøger
TagsGrundlæggende Eu, Bøger, Bog


Niveau: fagligt niveau

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse