• Vi bytter til den 31. januar
  • "Fremragende" på Trustpilot - 43.736 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo
BytteretVi bytter alle varer til den 31. januar

Teologi Og Pædagogik - Poul-Erik Feldstedt - Bog

Indbinding: Indbundet
Udkast til en helhedstænkning - Bind 2. Teologi og pædagogik af Poul-Erik Feldstedt og Bent Raffnsøe-Møller er et forsøg på at afstikke rammerne for en særlig dansk religionspædagogik og... Læs mere.
159,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • Vi bytter til 31. januar

Udkast til en helhedstænkning - Bind 2.

Teologi og pædagogik af Poul-Erik Feldstedt og Bent Raffnsøe-Møller er et forsøg på at afstikke rammerne for en særlig dansk religionspædagogik og fagdidaktik. Bogen udgives i tre bind. Bogen henvender sig primært til undervisere og studerende på de mellemlange og videregående uddannelser i det teologiske og pædagogiske fagområde. Den er også velegnet som grundbog i studie- og læsekredse.  

I bind 1 gøres der status over det 20. årh.’s danske religionspædagogik og didaktik. Der kastes et kritisk blik på den måde, forskellige ideologier har bemægtiget sig det faglige indhold og præget formidlingen heraf. En produktiv dialog mellem teologi og pædagogik er derfor nødvendig for at kunne sætte rammen for en særlig dansk religionspædagogik. De tværgående analyser udfoldes i relation til periodens almenpædagogiske tænkning. 

Bind 2 blev udgivet i foråret 2020. Her udfoldes den statusopgørelse over dansk religionspædagogik, der er temaet i det første bind. Med udgangspunkt i et mere nuanceret syn på mennesket og historien lægges der herudfra op til en pædagogisk, didaktisk og dannelsesmæssig helhedstænkning. 

Bind 3 blev udgivet i efteråret 2020. Med afsæt i den rolle fortællingen traditionelt har spillet i dansk religionspædagogik, udfoldes analyser i spændingsfelter mellem pædagogik, filosofi og teologi. Formålet er ikke at præsentere grydeklare opskrifter på, hvordan undervisning og dannelse i faget kristendomskundskab/religion konkret kan gribes an – men alene at høste refleksionsgevinster og således give stof til fagets undervisere. 

De 3 bind kan både som helhed og som opdelt i afsnit læses uafhængigt af de andre.

Fakta

SeriePædagogik
Forfatter(e)Poul-Erik Feldstedt Bent Raffnsøe-Møller
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788799766765
ISBN-108799766760
IndbindingIndbundet
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal124
DimensionerBredde: 15Cm - Højde: 21.1Cm
GenvejePædagogik - Bøger
TagsTelogi, Pædagogik, Undervisning, Religionspædagogik, Læreruddannelse, Teologi Og Pædagogik, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse