• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.436 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Bjørne-Kari - Estrid Ott - Bog

Indbinding: Hæftet
"Bjørne-Kari" er historien om den modige og eventyrlystne Kari, der vokser op i 1850'ernes Norge. Sammen med sine kammerater tager hun op i fjeldet for at finde den sovende bjørn, der bor deroppe.... Læs mere.
209,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

"Bjørne-Kari" er historien om den modige og eventyrlystne Kari, der vokser op i 1850'ernes Norge.
Sammen med sine kammerater tager hun op i fjeldet for at finde den sovende bjørn, der bor deroppe. Men bjørnen er vågnet fra sit hi, og angriber Kari. I sidste øjeblik skyder hun den i hjertet, og det bliver startskuddet for Bjørne-Karis forunderlige rejse i de norske skove.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Estrid Ott (1900-1967) var en dansk forfatter og journalist, der blev særligt kendt for sin store produktion af børnebøger. Estrid Ott debuterede i 1923. Det blev en noget anderledes debut, da bogen blev til i samarbejde med moren Olga Ott. nEstrid Ott blev uddannet journalist ved Vestjyllands Folkeblad, og fik senere ansættelse ved Berlingske Tidendes udenrigsredaktion. I jobbet som korrespondent dækkede hun vinterkrigen mellem Finland og Sovjet i 1939-40. Inspirationen fra Finland og andre nordlige egne er til at mærke i Estrid Otts forfatterskab, hvor flere af bøgerne finder sted i Lapland, på Svalbard eller i Grønland, hvor hun også boede for en periode. nEstrid Ott nåede at skrive mange bøger, førend hun fik sit egentlig gennembrud med bogserien om Chico, der er et portugisisk gadebarn. Første bind i serien "Chicos lange vandring" vandt Kulturministeriets børnebogspris i 1958. nEstrid Ott har udgivet en række bøger under pseudonymet Magnus Moen.

Fakta

Forfatter(e)Estrid Ott
Genre(r)Skønlitteratur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788726187427
ISBN-108726187426
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Oplag1
Sidetal171
TagsFiktion, Ungdom, Norge, Fjeldliv, 1850'erne, 1800-Tallet, Bjørnejagt, Pigeliv, Mod, Eventyr, Tater, Rejse, Skove, Elve, Bjørne, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse