• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.423 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Chokolade Er - Henrik Bodholdt - Bog

1 anmeldelse - Indbinding: Hardback
DANSK CHOKOLADEMAGER UDGIVER SPÆNDENDE BOG OM KAKAO OG CHOKOLADE Om Bogen "Chokolade er..." ”Chokolade er…” er en bog der giver læserne på det danske marked helt ny indsigt i hvordan... Læs mere.
199,95 kr
Før: 219,95 krSpar 20,00 kr (9%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

DANSK CHOKOLADEMAGER UDGIVER SPÆNDENDE BOG OM KAKAO OG CHOKOLADE
Om Bogen "Chokolade er..."

”Chokolade er…” er en bog der giver læserne på det danske marked helt ny indsigt i hvordan chokolade bliver til. Bogen er skrevet af Henrik Bodholdt, der er både økologisk kakaobonde og chokolademager og som har boet de sidste 20 år i det mellemamerikanske land Costa Rica. I bogen beskrives med stor detaljerigdom hvordan hverdagen i en økologisk og bæredygtigt dyrket chokoladeskov udspiller sig; dyre- og planteliv, høst-, fermenterings- og tørringsprocesser, glæderne og sorgerne og alt sammen illustreret med flotte farvefotos og med interaktive QR-koder, der linker til referencer, videoer og merviden, der gør læseoplevelsen interaktiv og bringer læseren så tæt på kakaoproduktionen at man næsten kan ane duftene og smagene…
Bogen er på 172 gennemillustrerede sider og koster 249,- d. kr.

Bogen har kapitler der, ud over selve kakao- og chokoladeproduktionen, også beskriver kakaoens temmelig grumme historie som menneskeføde – der indgår både missioneren, slavehandel og ublu ingredienser – og kigger også kort på de stadige udfordringer chokoladeindustrien har (og som der pt. skrives en del omkring i de danske medier. se f. eks. følgende artikel af Henriks Bodholdt: https://pov. international/slavekakao/) ved at skabe troværdige bæredygtige levevilkår for de mennesker, der lever på især Afrikas kakaofarme.

Desuden indeholder bogen et kapitel, der beskriver kakaoens betydning og anvendelse hos de oprindelige folkeslag, der stadig lever af og med kakaoen i Mellemamerika. Afslutningsvis indeholder bogen desuden, som noget helt nyt på det danske marked, et fyldigt gør-det-selv-kapitel. En velbeskrevet og grundig guide til produktion af egen chokolade. Hjemme ved køkkenbordet. Kapitlet har desuden et medfølgende videolink, som grundigt illustrerer processen og som dermed giver læseren mulighed for selv at give sig i kast med chokolademageriet. Bogen afspejler den større trend, der igennem det sidste årti har præget den internationale chokoladescene, hvor et større og større antal mindre chokoladeproducenter producerer gourmetchokolade til det kræsne publikum, med både smags-, holdnings- og klimabevidsthed. Ligesom det f. eks. er sket indenfor øl- og kaffebranchen. Vi har endnu til gode at se trenden virkelig slå igennem på det danske marked, der stadig i overvejende grad domineres af den masseproducerede chokolade med masser af tilsætningsstoffer.

Om forfatteren Henrik Bodholdt debuterer som forfatter med ”Chokolade er…”. Han er 54 år, født og opvokset på Københavns Vestegn og har igennem de sidste 20 år været bosiddende i Costa Rica Han er selvlært entreprenør, har været gennem Hærens Specialskoles afhøringsofficersuddannelse og har hvad der svarer til en bachelorgrad i russisk og har bl. a. boet i Moskva i 91-92 som Area Manager for Egmont Publishing. Han har været formand for Dansk Backgammon Forbund, han har spillet poker på ret højt niveau, været frontløber indenfor Next Stop-bevægelsen og for små ti år siden kastede han sig over chokolademageriet efter et skelsættende møde med den oprindelige kakaoforarbejdning hos det oprindelige folkeslag Bribri i junglen i Costa Rica. Det var så at sige kærlighed ved første duft . Lige siden har han, i hvert fald ifølge hans egen søn, haft ”un corazon de chocolate” - et hjerte af chokolade. Henrik er direktør og daglig leder af firmaet Maleku Chocolate, der også har en dansk webshop, der leverer bæredygtigt produceret økologisk chokolade til den kræsne og bevidste del af det danske chokoladepublikum. https://malekuchocolate. dk

Omslagsgrafiker: Søren Kærlyst

Illustreret af: Søren Kærlyst

Fotograf: Toh Gouttenoire, Rose Gallego, Petr Kopal

Fagredaktør: Henrik Bodholdt

Sikker e-handel

Vi har det klare princip, at Internethandel skal være billigt, hurtigt og sikkert for brugerne.

Vi prioriterer sikkerhed højest

Når man handler på Internettet er sikkerhed utrolig vigtig, og det er selvfølgelig noget, Gucca vægter højt. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den største garanti for, at betalingssikkerheden er i top. Derfor er det også altid fuldstændig sikkert at handle og betale hos os.

Hos Gucca.dk har du altid 30 dages fuld returret

Gucca yder altid 30 dages returret, helt uafhængig af hvilken type vare du har købt hos os. Så hvis du har fortrudt købet, og ikke ønsker at beholde din vare, så kan du uden videre returnere den uønskede vare til os, og så sender vi pengene retur til dig. Inden du sender din returvare tilbage, er det en fordel, at kontakte os først.

Levering - sikkert og hurtigt

Vi ønsker ikke at du skal vente i alt for lang tid på din vare, og vi har derfor fokus på at sikre den hurtigste levering. Vi knokler for, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Du kan altid se den nøjagtige lagerstatus på den enkelte vare. Har du spørgsmål til leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du sender en e-mail eller ringer til os.

Muligheder for betaling online

Hos Gucca har du flere forskellige betalingsmuligheder at vælge iblandt. Du bør naturligvis benytte den betalingsform, der passer lige til dig. Uanset hvilke af vores betalingsmetoder du gør brug af, så kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Benyt efterfølgende link, for at få de betalingsmuligheder du kan benytte. Først når dit produkt er afsendt, bliver beløbet trukket fra din konto.

Vores kundeservice giver dig altid professionel hjælp

Hvis der opstår spørgsmål eller problemer, imens du besøger vores webshop, er du selvfølgelig velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os imellem klokken 10-15 alle hverdage, og vi tager imod din henvendelse med et smil og godt humør.

Track ordren hele vejen

Når du har bestilt dine produkter, kan du se din ordre, og vide hvornår du får den. Du kan besøge din egen personlige ordreside, så snart dit køb er færdiggjort. Du kan se, hvornår vi afsender din pakke, på din ordreside. Du vil også modtage en e-mail i samme øjeblik, vi sender dine varer.

Fakta

Forfatter(e)Henrik Bodholdt
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788797232507
ISBN-108797232505
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal168
DimensionerBredde: 24.5Cm - Højde: 22.7Cm
TagsChokolade, Kakao, Costa Rica, Chokolade Er, Bøger, Bog



Kundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Chokolade Er Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 1 bedømmelse og 0 anmeldelse

Skriv anmeldelse

    Mediernes anmeldelser