Tjek vores relaterede varer herunder, eller brug søgefeltet og menuen til at finde præcis det, du leder efter.
Beskrivelse
300 opskrifter.
Tørsleffs Husmoder Service blev oprettet i 1939 med det formål at hjælpe danske husmødre med råd og vejledning om Tørsleffs produkter. Det viste sig hurtigt, at behovet for vejledning i alle husholdningsspørgsmål var stort, og især under besættelsen med vareknaphed var der en udbredt interesse for at lære nyt. Da bogen udkom første gang i 1939 kostede den 1 kr.
Den røde Kogebog, med undertitlen Moderne Mad, spænder over rigtig mange fødevaregrupper: grøntsagsretter, fiskeretter, kødretter, fjerkræ, æggeretter, vildt, skalddyr, supper og mange flere spændende retter, som kun venter på at blive genopdaget. Gennem daglig kontakt med brugerne, er opskrifterne løbende blevet tilrettet i takt med ændringer i smag og produktudvikling, derfor er undertitlen Moderne Mad stadig gældende.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788785168047 |
ISBN-10 | 8785168041 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 69 |
Sidetal | 128 |
Dimensioner | Bredde: 13.6Cm - Højde: 19.4Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Den Røde Kogebog, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |