Beskrivelse
Safi har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk mad og madkultur. I dette indiske madeventyr tager han os med på en rejse til nogle af de steder i Indien, der er kendt for deres madkultur. Fra Dehlis gadekøkken og den klassiske butter chicken til det royale køkken i Rajasthan, der byder på nogle af Indiens bedste vegetarretter. Rejsen fortsætter til Lucknow i Nord, som minder Safi om hans barndomskøkken med traditionelle kødretter og kebab-specialiteter, og videre ned til Syd, der er kendt for retter med fisk, kokos og banan.
Opskrifterne i bogen er tilpasset, så de kan laves med råvarer, der fås i Danmark og gjort tilgængelige, så de passer ind i et hverdagskøkken.
Yderligere information
Forfatter(e) | Enayatullah Safi |
---|---|
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Lindhardt Og Ringhof |
Udgivelsesdato | 21/10/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788727224572 |
ISBN-10 | 8727224570 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 256 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Tags | Kogebog, Indisk Mad, Madentrepanør, Madkultur, Dehli, Gadekøkken, Butterchicken, Vegetar, Kebab, Fisk, Indien, Kylling, &Nbsp, Bog, Bøger, Dhaba Walla, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |