Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Pædagogisk Ledelse - Morten Ziethen - Bog

Indbinding: Hæftetinfo
329,95 kr
 • updateForudbestil nu
 • scheduleLevering: 23/08/2024
 • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.413 anmeldelser

Beskrivelse

Pædagogisk ledelse er skrevet til alle ledere med et pædagogisk ledelsesansvar. Først og fremmest ledere i uddannelsessektoren – fra dagtilbud, skoler, erhvervsuddannelser og gymnasier til universiteter og andre videregående uddannelser – men også til uddannelsesansvarlige i virksomheder og organisationer.
Skoler skal understøtte og fremme elevernes læring, dannelse og trivsel. På den baggrund er det den bærende tanke i antologien, at de kræver en særlig form for ledelse for at lykkes, nemlig pædagogisk ledelse. Kendetegnende for denne ledelsesform er det, man kunne kalde dobbeltdidaktisk ledelse, hvor den pædagogiske leder møder de ansatte på læringsunderstøttende, dannende og trivselsfremmende måder, som lærerne så i bearbejdet form kan gentage i mødet med eleverne. Hvordan dette kan gøres, og hvilke særlige opmærksomhedspunkter det kalder på fra den pædagogiske leder, er omdrejningspunktet for antologiens forskellige bidrag.
Læs om:

 • Hvad er pædagogisk ledelse
 • Policy og styring
 • Problembaseret læring som udgangspunkt for pædagogisk ledelse
 • Strategisk pædagogisk ledelse
 • Ledelse af diversitet i pædagogiske organisationer
 • Pædagogisk ledelse og elevers læringsudbytte
 • Pædagogisk ledelse og datainformeret kvalitetsudvikling
 • Observationer og feedback som læringspraksis
 • Inter-organisatorisk læring som løftestang for pædagogisk udvikling
 • At etablere en kritisk refleksiv platform for den pædagogiske leder
 • Fra opskrift til organisatorisk praksis
 • Teknologi i uddannelse

Redaktør: Lone Fredensborg

Yderligere information

SerieBøger Om LedelsePædagogikPædagogisk Ledelse
Forfatter(e)Morten Ziethen Christian Ydesen
KategoriStudiebøger
Udgivelsesdato23/08/2024
SprogDansk
ISBN-139788759344064
ISBN-108759344067
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.413 anmeldelser

Det er et vigtigt princip hos os, at Internethandel skal være billigt, hurtigt og sikkert for vores brugere.

Frem for alt andet har vi fokus på sikkerheden

Internethandel skal være sikkert for vores brugere. Vi går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden. NETS har godkendt vores online betalingsløsning, og det er den overvejende garanti for sikkerheden bag din betaling på Internettet. Så når du handler og foretager betaling via nettet hos Gucca.dk, er det sikkert.

Hos Gucca.dk har du 100 dages fuld returret

De 100 dages fuld returret gælder selvfølgelig alle typer varer hos Gucca. Kort sagt betyder det, at hvis du af en eller flere årsager ikke ønsker at beholde din vare, så send blot varen retur til os, og du vil få dine penge tilbage. Inden du sender returvaren tilbage, er det en fordel, at tage kontakt til os først.

Levering - sikkert & hurtigt

Vi har den klare holdning, at det er meget vigtigt, at du modtager dit produkt hurtigt og sikkert. Indenfor 1-2 hverdage vil du modtage din vare. Det eneste der kan udskyde leveringstiden, er, hvis varen ikke er på lager. Der vil aldrig være tvivl om lagerstatus, for det fremgår inden, du foretager en bestilling. Har du fortsat spørgsmål til et produkts lagerstatus eller leveringstiden, så kontakt os.

Vælg din online betaling

Handler du hos Gucca, tilbyder vi dig at vælge mellem adskillige typer betalinger. Du gør bare brug af den, der passer dig bedst. Du handler altid trygt og sikkert, lige meget hvilken af vores betalingsmetoder du vælger. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter førnævnte link. Når du betaler med kreditkort, så hæver vi først pengene, når vi sender dig din vare.

Kundeservice - altid adgang til professionel assistance

Skulle du have spørgsmål eller støde på problemer, når du besøger Gucca.dk, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi er parat til at hjælpe dig - med godt humør og et smil.

Spor din forsendelse hele vejen til din adresse

Hvis du har behov for det, så har du mulighed for at spore ordren, fra det sekund vi sender forsendelsen, til den er dig i hænde. Efter gennemførsel af dit køb kan du tilgå din ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår dit produkt afsendes. I det øjeblik produktet er på vej til dig, får du information herom via mail.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet