menuGucca.dk - Logo

Victor B. Andersen´S Maskinfabrik - Victor B. Andersen - Bog

Forlaget skriver: Victor B. Andersen´s maskinfabrik er først og fremmest et legendarisk tidsskrift, en særpræget læse- og billedbog, som er udkommet 34 gange siden 1975 - med Kenn André... Læs mere.
119,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 3-15 hverdage
  • 30 dages returret

Forlaget skriver: Victor B. Andersen´s maskinfabrik er først og fremmest et legendarisk tidsskrift, en særpræget læse- og billedbog, som er udkommet 34 gange siden 1975 - med Kenn André Stilling som hovedredaktør og ankermand.

Men maskinfabrikken er meget mere end et tidsskrift. Gennem årene har maskinfabrikken drevet bogforlag, foredragsvirksomhed og startet cafékulturen i Danmark - med søsætningen af bl.a. Café Victor og Café Sommersko i København. ´Skulpturer med personale på´, som Kenn André Stilling har tænkt caféerne. Maskinfabrikken har tiltrukket det bedste fra en eksperimenterende kunstscene og været bevidst om inddragelsen af erhvervslivet og det merkantile element. Således har annoncerne i tidsskriftet altid været en del af tidsskriftets billedstof på lige fod med kunstfotografier, digte og breve.

Fakta

Forfatter(e)Victor B. Andersen
Genre(r)Kunst Og Kultur
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788788800043
ISBN-108788800040
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
DimensionerBredde: 20.9Cm - Højde: 29.6Cm
TagsVictor B. Andersen´S Maskinfabrik, Victor B. Andersen´S Maskinfabrik, Bøger, Bog

Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse

33.757 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner