Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Bevægelsens Betydning - John Rydahl - Bog

Indbinding: Paperbackinfo
279,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.364 anmeldelser

Beskrivelse

En inspirationsbog til fagligt relateret bevægelse i skolens undervisning.

BEVÆGELSE I SKOLEN - PRAKSIS OG TEORI. - Ni forskellige bevægelsesformer til skolens undervisning i 1.-9. klasse Kan man gribe en bevægelse med kroppen? Kan man veksle en brainstorm til en bodystorm" Eller stikord til fagter" Kan man danse et begreb og stille eksistentielle spørgsmål gennem tableau-øvelser, forumteater eller kampsport?

Brug af krop og bevægelse i undervisningen rummer både muligheder for at motivere eleverne, nuancere faglige pointer og øge bevidstheden om, at vores tænkning er forankret i kroppens erfaringer.

Bogen indeholder konkrete beskrivelser af, hvordan ni forskellige bevægelsesformer kan indgå i skolens undervisning fordelt på 1.-9. klasse. Bevægelsesformerne gennemgås ud fra tværfaglige forløb, og der peges på, hvordan man som lærer eller underviser didaktisk kan tænke bevægelse ind i sin undervisning gennem enkle overvejelser om sammenhæng mellem form og indhold samt placering af bevægelsesaktiviteten i undervisningsforløbet.

I bogen finder man desuden fire teoretiske og mere rammesættende kapitler, der beskriver bevægelse i et skolehistorisk perspektiv, definerer bevægelse æstetisk og pædagogisk samt placerer bevægelse i et alment didaktisk perspektiv.

Endelig er der en kort beskrivelse af det treårige udviklingsprojekt, som ligger til grund for denne inspirationsbog. Projektet rummede et ønske om at kvalificere og nuancere brugen af bevægelse i skolens undervisning og stille spørgsmålet Kan man forstå med kroppen? ind i den pædagogiske verden.

Yderligere information

SerieDidaktik
Forfatter(e)John Rydahl Peter Green Sørensen Anne-Sofie Aabenhus Mette Berndsen Mie Keinicke Hansen
KategoriStudiebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788797070079
ISBN-108797070076
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.364 anmeldelser

Vi har siden starten haft fokus på, at online handel skal være så billigt, sikkert og hurtigt for brugerne som overhovedet muligt.

Sikkerhed er utrolig vigtig

Ved nethandel er det kolossal vigtigt, at sikkerheden er i orden, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. NETS har godkendt vores online betalingsløsning, og det fungerer som din garanti for sikkerheden bag din Internetbetaling. Så når du handler og betaler via nettet hos Gucca, er det sikkert.

Du har naturligvis altid 100 dages fuld returret på dit køb

De 100 dages fuld returret gælder naturligvis alle varer hos Gucca. Kort sagt, hvis du ønsker at fortryde købet, kan du med god samvittighed sende din vare retur til os, hvorefter dine penge bliver refunderet. Inden du returnerer dit produkt, så har du altid mulighed for at tage kontakt til os, såfremt du er i tvivl eller har spørgsmål.

Levering - sikkert & hurtigt

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på din vare, og vi fokuserer derfor på at sikre levering på kortest mulig tid. Vi tilstræber, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores shop kan man se lagerstatus ud for det enkelte produkt, så du kan altid få svar på, om vi er lagerførende. Er du i tvivl om leveringstiden eller lagerstatus, så anbefaler vi, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Online betalingsmuligheder

Du har mulighed for at vælge imellem flere former for betaling, når du handler hos os. Du kan altid vælge netop den betalingsform, der passer dig bedst. Uanset hvilke af vores betalingsformer du benytter, så kan du altid handle trygt og sikkert hos os. Du får alle betalingsmuligheder her. Bemærk at pengene først trækkes fra din konto, den dag vi sender varen til dig - såfremt du benytter betalingskort.

Altid god service og professionel assistance

Skulle det ske, at du har spørgsmål undervejs, er du naturligvis velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi besvarer e-mails og er ved telefonerne alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi sidder klar til at yde dig den assistance, du ønsker, med godt humør og et smil på læben.

Sådan sporer du din ordre

Vi giver dig selvfølgelig mulighed for at spore ordren hele vejen til du har den i hænderne. Når du gennemfører dit køb, kan du bagefter logge ind på din personlige ordreside. På ordresiden er det muligt at se, hvornår dine varer afsendes fra vores lager. Vi sender en e-mail med leveringsinformation til dig, i samme øjeblik vi har afsendt din pakke.

Kundernes vurdering

Bedøm produktet