Franske Vildtretter

Franske Vildtretter - Søren Anker Rasmussen - Bog

Desværre, dette produkt er ikke tilgængeligt i øjeblikket. Men bare rolig, vi har masser af andre fantastiske produkter, du vil elske!

Tjek vores relaterede varer herunder, eller brug søgefeltet og menuen til at finde præcis det, du leder efter.

Beskrivelse

Franske Vildtretter er en indføring i franske traditioner vedrørende tilberedning af vildt. Vildt spiller en væsentlig rolle i det franske køkken. Det gælder både fuglevildt som pattedyr.

Bogen indeholder i alt 89 opskrifter for 13 forskellige vildtarter, herunder alle de almindelige danske vildtarter. Opskrifterne er detaljerede og lige til at gå til. Der er for næsten alle opskrifterne forslag til anretning.

Endvidere er der for hver enkelt ret forslag til hvilken vin, der harmonerer med retten. Der er tale om forslag til områder og druetyper og ikke specifikke vine. Det gør det lettere for læseren at finde en passende vin.

Forfatteren har igennem mange år haft et tæt tilknytningsforhold til Frankrig og har tilbragt en betragtelig del af sin tid i landet. Utallige restaurantionsbesøg på alle niveauer er en af inspirationskilderne til denne bog.

Med udtalelse af den franske ambassadør i Danmark, S. Excellence Christophe Parisot
Med forord af Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4
Med vinforslag af Sommelier Martin Nordkvist

Omslagsgrafiker: Sara Clement

Forord af: Steen Andersen, Jagtmagasinet, DK4

Kommenteret af: Den franske ambassadør i Danmark

Yderligere information

Serie Kogebøger
Forfatter(e) Søren Anker Rasmussen
Kategori Bøger
Genre(r) Mad Og Gastronomi
Udgivelsesdato Er udgivet
Sprog Dansk
ISBN-13 9788797419601
Vis mere

Kundernes vurdering