• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.642 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Kan Du Høre Hvad Jeg Tænker ? - Carsten Fabricius - Bog

Indbinding: Paperback
Hjælp - med RBL. Kan du høre hvad jeg tænker En bog der handler om hjælp, med udgangspunkt i RBL - Relationsbaseret Ledelse® Carsten Fabricius har gennem mere end 25 år samlet på... Læs mere.
239,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Hjælp - med RBL.

Kan du høre hvad jeg tænker

En bog der handler om hjælp, med udgangspunkt i RBL - Relationsbaseret Ledelse®

Carsten Fabricius har gennem mere end 25 år samlet på oplysninger om hvad klienter har tilkendegivet og oplevet som hjælp og skabt metoden og tænkningen i RBL.

Hensigten med denne bog er, at gøre dig dygtigere som Hjælper for dine børn, din familie, din kæreste og ven, dygtigere som professionel og kollega, men ikke mindst dygtigere Hjælper for dig selv som det menneske du ønsker at være.

En tilladelse til at køre, når trafiklyset er grønt, er forståelig og klar, og som en selvfølge er det en stop-ordre, når det lyser rødt.

Når du ringer på en dør, og døren bliver åbnet, vil det være naturligt for de fleste, at afvente et "kom indenfor", inden de træder ind ad døren ... Dette er grundreglen i "Hjælpekunsten". Uden invitation, er du ikke Hjælperen.

At blive budt indenfor i en dialog er afgørende for, om du får mulighed for indflydelse - om du overhovedet vil blive betragtet som "Hjælper" eller om du blot bliver "forstyrrende støj".

Hvis vi som Hjælpere gør vores arbejde ordentligt, vil Hjælpmodtageren komme til at føle sig presset. Det er fuldstændigt obligatorisk, da forandringer kræver både mod og smerte, tumult og angst, frustration og vrede og alt hvad du i øvrigt selv kan komme i tanke om.

Og lige præcis alt det skal en Hjælper kunne hjælpe med gennem forberedelse og omsorg - det er i virkeligheden vigtigt at bekræfte og forstå, at det gerne må, og måske endda skal, gøre ondt og kunne mærkes. Det kan nemt forsvinde i alt det andet kaos, men det er så godt og vigtigt.

Når det menneske, du forsøger at nå med din stemme, tilsyneladende ikke hører efter hvad du siger, så er det som regel, fordi du ikke siger noget i en kvalitet, der er værd at lytte efter ...

Hjælp er ikke noget man "får", hjælp er noget man "tager". Forandring er et tilvalg.

Fakta

Forfatter(e)Carsten Fabricius Denise Fabricius
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788743015253
ISBN-108743015255
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal164
TagsPsykologi, Hjælp, Familie, Psykoterapi, Rbl, Kan Du Høre Hvad Jeg Tænker ?, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse