• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.409 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Lederen Som Vært - Mark Mckergow - Bog

Indbinding: Paperback
6 rollerog 4 positioner til løsningsfokuseret ledelse. En bog om, hvordan man som leder kan arbejde løsningsfokuseret ved at anskue sin rolle som vært for et samarbejde. Ledelse handler ikke... Læs mere.
309,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

6 rollerog 4 positioner til løsningsfokuseret ledelse.

En bog om, hvordan man som leder kan arbejde løsningsfokuseret ved at anskue sin rolle som vært for et samarbejde. Ledelse handler ikke længere om at være helten, der går forrest og får alting til at ske, men om at tænke som en vært, der formår at skabe relationer og ved, hvornår det er bedst at træde et skridt frem eller et skridt tilbage. At tænke som en vært er en metafor, de fleste kan forholde sig til, og bruges her som indgangsvinkel til løsningsfokuseret ledelse.

Lederen som vært beskriver ændringen fra den historiske ledertype til den moderne værtsleder, der skal kunne skabe relationer til andre og opmuntre dem til at tage et næste skridt ud fra bedste håb, visioner og intentioner for fremtiden. Det kræver, at værtslederen selv er bevidst om sin egen position og rolle – med andre ord, om lederen skal træde et skridt frem eller tilbage undervejs, og hvilken rolle lederen udfylder. 

Lederen som vært er en detaljeret gennemgang, der afdækker 6 roller og 4 positioner, som en værtsleder kan indtage. Denne tilgang er så let genkendelig og anvendelig, at den straks kan bringes i spil i både arbejde og mange andre sammenhænge ud fra tanken om værtskab som ledelsesværktøj. Bogen er systematisk bygget op, hvert kapitel slutter med hovedpunkter og spørgsmål til eftertanke, og der linkes til omfattende ekstramateriale og kilder, så det både er nemt og overskueligt at komme i gang og efterfølgende fordybe sig.
Forfatterne, Mark McKergow og Helen Bailey, er nogle af de fremmeste kapaciteter internationalt inden for coaching, løsningsfokuseret ledelse og værtslederskab. Mark McKergow er medforfatter til tre bøger, deriblandt The Solutions Focus.

Lederen som vært henvender sig til ledere, undervisere, facilitatorer, studerende og alle andre, der er interesserede i den løsningsfokuserede tilgang. Til dem, der er interesserede i forandringsledelse og værtslederskab. Til dem, der ønsker konkrete og nemme-at-gå-til-øvelser.

Omslagsgrafiker: Henriette Mørk Design

Oversat af: Poul Henrik Westh

Fakta

Oprindelig titelHost - Six New Roles Of Engagement
SerieCoachingForandringsledelse
Forfatter(e)Mark Mckergow Helen Bailey
Genre(r)Erhverv
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788799994007
ISBN-108799994003
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal276
DimensionerBredde: 16.9Cm - Højde: 24.1Cm
GenvejeCoaching - BøgerForandringsledelse - Bøger
TagsLedelse, Løsningsfokuseret, Vært, Lederen Som Vært, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse