menuGucca.dk - Logo

Fra Praktik Til Prøve - Sofia Esmann - Bog

Indbinding: Paperback
- en håndbog til lærerstuderende og praktiklærere (inkl. hjemmeside). Fra praktik til prøve - en håndbog til lærerstuderende og praktiklærere (inkl. hjemmeside) Fra praktik til prøve - en... Læs mere.
349,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-30 hverdage
  • 30 dages returret

- en håndbog til lærerstuderende og praktiklærere (inkl. hjemmeside).

Fra praktik til prøve - en håndbog til lærerstuderende og praktiklærere (inkl. hjemmeside)

Fra praktik til prøve - en håndbog til lærerstuderende og praktiklærere giver et overblik over praktikfaget i læreruddannelsen fra praktikkens forberedelse til den afsluttende prøve. Bogen er praktisk i sin form og byder på en række konkrete værktøjer i form af skemaer og notatark til henholdsvis praktiklærer og lærerstuderende under hele forløbet. Den indeholder endvidere refleksionsspørgsmål til begge målgrupper samt en konkret synopsis og casebeskrivelser, der tjener som gode eksempler på de overvejelser og udfordringer, man som praktikant i folkeskolen står over for. I tillæg indeholder bogen vurderingsskemaer, der kan anvendes af censor og eksaminator ved de afsluttende praktikprøver.

Bogen klæder praktiklærere og lærerstuderende godt på til deres respektive roller. Med feedback som omdrejningspunkt støtter forfatteren sig til John Hatties forskningsbaserede metaanalyser fra bogen Synlig læring - for lærere, hvori det dokumenteres, at feedback og synlige læringsmål øger læringsudbyttet. Skemaer og notatark fra bogen kan downloades fra bogens hjemmeside (når man har købt bogen) til direkte anvendelse i praksis. Se mere på www. dafolo. dk/undervisning.

Om forfatteren:Sofia Esmann er ansat ved læreruddannelsen Vordingborg, UC Sjælland, hvor hun underviser på grund-, efter- og videreuddannelsen. Hun er desuden forfatter til flere udgivelser til grundskolen heriblandt Læsning der lykkes - inklusion af elever med opmærksomhedsforstyrrelser i læse- og skriveundervisningen og elevmaterialet Skriv på mange måder - et differentieret materiale til skriftlig fremstilling.

Citat fra lærerstuderende:'Endelig en overskuelig bog, der hjælper dig og ikke mindst din praktiklærer med at holde alle trådene samlet i praktik, opgaveskrivning og prøve.'Marianne Bruhn, lærerstuderende, 2. årgang

Om serien Undervisning og læringUndervisning og læring er en serie af udgivelser, der tematiserer forskellige dimensioner af og sammenhængen mellem undervisning og læring. Selvom vi ikke kan være sikre på, at læring automatisk følger med undervisning, så er undervisning læringens nødvendige intentionelle ramme. Der er således brug for undervisere, konsulenter, lærere, pædagoger og ledere med det nødvendige faglige, didaktiske og ledelsesmæssige overblik. Dette kræver et fokus på, hvordan vi kan synliggøre undervisnings- og læreprocesser. Synlig læring og undervisning er ifølge de førende læringsforskere John Hattie og Andreas Helmke den vigtigste faktor, når det kommer til en forbedring af elevpræstationer. Gennem et analytisk perspektiv sætter serien fokus på, hvilke kriterier der er for god undervisning og udbytterige læringsmiljøer.

Serien er:Evidensbaseret: Hvad er der evidens for? Hvad ved vi, der sandsynligvis virker i undervisningen?

Professionsrettet: Hvad kan man gøre i praksis?

Undervisning og læring er målrettet alle aktører i og omkring folkeskolen og ungdomsuddannelserne (gymnasier, handelsskoler og erhvervsskoler).

Serien henvender sig således til undervisere og studerende på grund-, efter- og videreuddannelse samt til lærere, pædagoger, konsulenter og ledere uanset skoleform.

Bag udgivelserne i serien er en ekstern videnskabelig redaktion og et fagfællekorps. Disse sikrer et højt fagligt niveau, relevans og læsevenlighed i forhold til målgruppen. Læs mere om den eksterne redaktion og fagfællebedømmelse på seriens hjemmeside www. dafolo. dk/undervisning

Sikker e-handel

Gucca har den klare holdning, at online handel skal være billigt, hurtigt og sikkert for dig.

Det vigtigste er sikkerhed

Hos os prioriterer vi sikkerheden meget højt, og vi ser den, som det vigtigste element ved online handel. NETS er din garanti for sikker betaling på Internettet, og vores løsning for online betaling er naturligvis NETS godkendt. Derfor er det også altid fuldstændig sikkert at handle og betale hos Gucca.dk.

Hos Gucca har du 30 dages returret

Gucca tilbyder 30 dages returret, og det uanset hvilke produkter du måtte have købt hos os. Så hvis du fortryder købet, og ikke ønsker at beholde din vare, så send blot varen tilbage til os, og vi sender dine penge den modsatte vej. Vi er naturligvis altid klar med rådgivning og svar, såfremt du måtte ønske at returnere dit produkt.

Altid hurtig og sikker levering

For Gucca er det vigtigt, at du modtager dit produkt så sikkert og hurtigt som muligt. Vi knokler for, at du får varen leveret indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. Husk, at du ud for hver enkelt vare har mulighed for at se nuværende lagerstatus. Du har altid mulighed for at ringe eller sende en e-mail, såfremt du er i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden.

Online betalingsmuligheder

Du kan vælge blandt adskillige former for betaling, når du køber hos os. Du bør naturligvis vælge den betalingsform, der passer lige til dig. Lige meget hvilke af vores betalingsformer du gør brug af, kan du altid købe trygt og sikkert hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter linket. Anvender du kreditkort, så har du den fordel, at pengene først bliver trukket fra din bankkonto, den dag varen sendes afsted til dig.

Kundeservice - altid mulighed for personlig hjælp

Opstår der problemer, eller har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg på Gucca.dk, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan sende e-mail eller ringe til os alle hverdage mellem klokken 10-15, og vi tager imod din henvendelse med godt humør og et smil.

Sådan tracker du forsendelsen

Vi giver dig selvfølgelig mulighed for at tracke din forsendelse hele vejen til den er dig i hænde. Efter gennemførsel af købet kan du logge ind på din egen personlige ordreside. På din personlige ordreside vil du kunne følge med i, hvornår vi sender din pakke. Når vi afsender dit produkt, vil du i samme øjeblik modtage en mail fra os.

Fakta

SerieUndervisning Og Læring
Forfatter(e)Sofia Esmann
Genre(r)Skole Og Lærebøger
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788772819808
ISBN-108772819804
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal84
DimensionerBredde: 17Cm - Højde: 24Cm
GenvejeUndervisning Og Læring - Bøger
TagsFra Praktik Til Prøve, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse