• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.423 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Med Teknologien Ved Hånden - Bente Meyer - Bog

Indbinding: Paperback
Tablets og mobil læring i skolens praksis. Tablets og smartphones er siden deres fremkomst spået store muligheder i forhold til at bidrage positivt til børn og unges læring. Også i skolerne,... Læs mere.
339,95 kr
  • Varen er på lager
  • Levering: 2-4 hverdage
  • 30 dages returret

Tablets og mobil læring i skolens praksis.

Tablets og smartphones er siden deres fremkomst spået store muligheder i forhold til at bidrage positivt til børn og unges læring. Også i skolerne, som i mange tilfælde har investeret i digitalt udstyr med henblik på at skabe innovation og bedre undervisning. Men hvordan ser det i grunden ud i praksis, når tablets er en del af undervisningen?

Denne bog fremlægger hovedkonklusionerne af to danske forskningsprojekter om elevers, læreres og lederes arbejde med brug af tablets i skolen med baggrund i den såkaldte 1:1-model for digitalisering, hvor hver elev i en række skoler i Danmark har fået udleveret en personlig tablet.

Bogen giver eksempler på, hvad dette betyder for undervisning og læring - hvad gør det for eksempel ved praksis, når lærere og elever har personlige teknologier ved hånden, og hvordan gøres fag, når tablets bliver en del af skolens tilgængelige læringsressourcer? Bogen giver via praksisfortællinger og inddragelse af forskningslitteratur eksempler på forskellige erfaringer med at bruge tablets og andre enheder i en lang række fag og tværfagligt projektarbejde i skolen.

Bogens målgruppe er undervisere og ledere i folkeskolen samt studerende på professionshøjskoler og universiteter med interesse for, hvordan mobile enheder kan indgå i undervisningen i folkeskolen.

Fakta

SerieUndervisning Og Læring
Forfatter(e)Bente Meyer
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788771603798
ISBN-108771603794
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal128
GenvejeUndervisning Og Læring - Bøger
TagsLæreruddannelsen, Læring, Dannelse, Med Teknologien Ved Hånden, Studiebøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse