Beskrivelse
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.
Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.
Yderligere information
| Serie | Vin |
|---|---|
| Forfatter(e) | Søren Frank |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Politikens Forlag |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788756792530 |
| ISBN-10 | 8756792530 |
| Indbinding | Indbundet |
| Udgave | 2 |
| Oplag | 12 |
| Sidetal | 248 |
| Dimensioner | Bredde: 19.5Cm - Højde: 25.7Cm |
| Genveje | Vin - Bøger |
| Tags | Vin, Mad, Vinen Til Maden, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |