Beskrivelse
Pasta og venner.
Siden Fabro åbnede dørene i Nyboder, har københavnerne stået i kø for at få et bord. Med PASTA OG VENNER kan du tage menukortet med hjem.
Fabro er på få år blevet en institution på restaurantscenen, og der er rift om bordene. Om sommeren slanger køen sig ofte fra indgangen og ud på fortovet, hvor lokale og tilrejsende venter med en drink i hånden og sult i blikket.
Men Fabro er mere end lækker pasta, drinks og antipasti. Holdet bag ønsker, at FABRO skal være et lokalt samlingssted og et alternativt til takeaway-kulturen, hvor vi sidder i hver vores lejlighed og venter på hvert vores Wolt-bud. Måltidet skal både være velsmag og dér, hvor fællesskaber opstår.
PASTA OG VENNER indeholder de bedste opskrifter fra Fabros køkken, fortællinger om de mennesker, der gør restauranten til det, den er, og afstikkere til Lucas italienske familie i Umbrien.
På menuen er klassikere som carbonara, cacio e pepe og tiramisu, men også Nonna Marias fettucine, mammas vodka pasta, funghi alla Freddy og den perfekte ret til midnatssulten efter en aften i byen.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Luca Brancaccia Sofie Pazpecki |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Grønningen 1 |
Udgivelsesdato | 20/05/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788773394113 |
ISBN-10 | 8773394114 |
Indbinding | Hæftet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 208 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Pasta, Italien, Easy Peacy, Camilla Skov, Antipasti, Fabro, Middelhavet, Olivenolie, Brød, Osteria 16, Fabro, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |