• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.403 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Forstå Hvad Andre Tænker - Niels Goldschmidt - Bog

Indbinding: Hardback
Bind 2 Forstå andres adfærd. Efter at have løst konflikter og effektiviseret samarbejde har det vist sig at hver personprofil havde de samme udfordringer og gav samme anledninger til problemer.... Læs mere.
279,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

Bind 2 Forstå andres adfærd.

Efter at have løst konflikter og effektiviseret samarbejde har det vist sig at hver personprofil havde de samme udfordringer og gav samme anledninger til problemer. Personlige styrker medfører en svaghed. Disse svagheder er andre personer ikke klar over, samtidig med at de fleste dømmer andre udefra hvordan vi selv ville handle.

Ved at kende sine styrker kan man i fx. ledertræning optimere styrkerne og samtidig lære simple teknikker til at undgå at svaghederne giver samarbejdsvanskeligheder. Efter mange ledelses-seminarer har tilbagemeldingen også gået på den indsigt man har fået i sin ægtefælles sind, som forklarer meget og giver øget gensidig respekt.

Ifbm. salg, kan sælgeren hurtigt aflæse om kunden ønsker detaljer eller helst er fri. Alle mennesker har en rolle i forhold til andre og man er selv ansvarlig for hvordan man opfattes af andre. I bogen beskrives hvordan forskellige typer af adfærd opfattes.

I fx. en projektgruppe har man sine faglige opgaver, men hvordan man løser dem og hvor afgrænsningen går, kan man nemmere fordele når alle har kender typernes styrker og begrænsninger. De mennekser der har læst bogen, fortæller at de fra den dag har set andre i et helt nyt lys.

Fakta

SerieCoaching
Forfatter(e)Niels Goldschmidt
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740458312
ISBN-108740458318
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave2
Sidetal291
GenvejeCoaching - Bøger
TagsKonfliktløsning, Arbejdsmiljø, Profilanalyser, Salgstræning, Coaching, Ledertræning, Teambuilding, Forstå Hvad Andre Tænker, Bøger, Bog


Mediernes anmeldelser

Kundeanmeldelser

Vær den første til at skrive en kundeanmeldelse.

Skriv anmeldelse