Beskrivelse
Klassiske bistroretter samler de elskede klassikere fra det franske køkken – fra dampende løgsuppe og sprød croque monsieur til confit de canard og silkeblød crème brûlée.
Med fokus på enkle teknikker, gode råvarer og masser af smag guider Rais & Rafn dig gennem både de kendte og mindre kendte retter, der har gjort det franske køkken berømt.
Uanset om du er ny i det franske eller en erfaren gourmand, finder du her opskrifter, der hylder traditionen – og inviterer dig til at dække op som på en parisisk bistro med udsigt til Sacré-Coeur og til tonerne af Édith Piaf.
Bon appétit!
Fotograf: Jesper Rais
Redaktør: Karen Krogh
Yderligere information
| Serie | Kogebøger |
|---|---|
| Forfatter(e) | Jesper Rais Dennis Rafn |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Dreamlitt |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788793327498 |
| ISBN-10 | 8793327498 |
| Indbinding | Hardback |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 1 |
| Sidetal | 164 |
| Dimensioner | Bredde: 19.4Cm - Højde: 28.9Cm |
| Genveje | Kogebøger - Bøger |
| Tags | Klassiske Bistroretter Med Rais & Rafn, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |