• Altid lave priser og hurtig levering
  • "Fremragende" på Trustpilot - 42.642 anmeldelser
  • Gratis levering over 799 kr.
menuGucca.dk - Logo

Lev Restorativt - Kirstine Stenvad - Bog

4 anmeldelser - Indbinding: Paperback
MED YOGA, PAUSER OG RO. Går livet nogle gange lidt for stærkt? Kender du din krops signaler og sprog? LEV RESTORATIVT hjælper dig med at blive bevidst om, hvad der sker inde i dig og giver dig... Læs mere.
339,95 kr
  • Ikke på lager
  • Levering: 5-15 hverdage
  • 30 dages returret

MED YOGA, PAUSER OG RO.

Går livet nogle gange lidt for stærkt? Kender du din krops signaler og sprog? LEV RESTORATIVT hjælper dig med at blive bevidst om, hvad der sker inde i dig og giver dig redskaber til at skabe ro og overskud i din hverdag.

Med Restorativ Yoga kan du reducere og forebygge stress, finde balancen i en verden med mange indtryk, slippe spændinger og meget mere. I bogens 7 kapitler bliver du sat ind i, hvad Restorativ Yoga er og kan, og det er DIG, der er udgangspunktet.

Denne bog er fuld af konkrete redskaber og inspiration til at leve et restorativt liv. Den handler om Restorativ Yoga og er krydret med anekdoter, sagn, fakta, yogastillinger, opskrifter og lydfiler.

Bliv klogere på dig selv, lær at stoppe op og tage de livsvigtige pauser, så du bliver den bedste version af dig selv – og bevidst om din måde at være i verden på.

Fakta

SerieYoga
Forfatter(e)Kirstine Stenvad Malika Baladi
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788740484328
ISBN-108740484327
IndbindingPaperback
SprogDansk
Udgave1
Sidetal211
GenvejeYoga - Bøger
TagsYoga, Mindfulness, Pauser, Restorativ, Nærvær, Livsstil, Stress, Lev Restorativt, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Lev Restorativt Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 4 bedømmelser og 4 anmeldelser

Skriv anmeldelse

Mediernes anmeldelser