menuGucca.dk - Logo

Op - Mette Holm - Bog

4 anmeldelser - Indbinding: Hardback
Mette Holm har igennem de seneste 3 år guidet sig selv og tusindvis af kvinder til at lære at stille sig OPPE. Hvad det vil sige, og hvad koden bag ”oppe­teorien” er, afsløres i denne længe... Læs mere.
179,95 kr
Forlagets pris 249,95 krSpar 70,00 kr (28%)
  • Varen er på lager
  • Levering: 1-2 hverdage
  • 30 dages returret

Mette Holm har igennem de seneste 3 år guidet sig selv og tusindvis af kvinder til at lære at stille sig OPPE. Hvad det vil sige, og hvad koden bag ”oppe­teorien” er, afsløres i denne længe ven­tede bog.

Med baggrund i den kognitive metode omsættes teori til billeder og redskaber, model­ler og anvisninger, der gør, at man ikke kan undgå at forandre sig, når man arbejder med bogen. Den giver et dybt indblik i, hvad der sker, når din tanker aktiverer dine følelser, som derefter udmønter sig i handlinger. Hele omdrejningspunktet er at afkode modstand og flytte sig mentalt. 

Bogen er enestående i sin dybde, da den på simpel vis gør svært tilgængeligt stof til noget, alle kan forstå og bruge. Når du først forstår, hvordan oppe-teorien virker, og hvilke elementer der er i den, kan du pludselig handle dér, hvor du tidligere var låst fast, og gøre dig fri af negative tankemønstre. 

OP giver dig et helt nyt billede af dine muligheder og den magt, vi alle besidder. Når du lærer dine tankers kraft at kende, vil du aldrig tænke en nedadgående tanke igen, og effekten vil sprede sig til alle områder af dit liv. 

Om forfatteren
Mette Holm er privatpraktiserende psykolog og foredragsholder. Hun driver desuden den succesrige livsstilsblog MettesUnivers samt uddannelse af skyggevejledere. Mettes omdrejnings- punkt er at flytte kvinder ud af offerrollen og ind i et mere meningsfyldt liv. I 2015 var hun med- forfatter til bogen Elsker mig for evigt, og i 2016 udkom hun med Boost din selvkærlighed – en samling af små positive og opbyggelige tekster. Mette sender hver dag et selvkærligt boost til 55.000 følgere. Se mere på Mettesunivers. dk.

Fakta

Forfatter(e)Mette Holm
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793679610
ISBN-108793679610
IndbindingHardback
SprogDansk
Udgave1
Oplag1
Sidetal217
DimensionerBredde: 17.8Cm - Højde: 24.6Cm
TagsOp, Bøger, BogKundeanmeldelser af produktet

Vores brugere har bedømt Op Bog til 5 ud af 5 stjerner - baseret på 4 bedømmelser og 3 anmeldelser

Skriv anmeldelse


  • Bogen var en gave fra mig SÅ jeg har ikke selv læst den. Jeg vil spørge modtager ????


  • Genial kobling af de psykologiske modeller - og overskuelig forsimpling af den kognitive teori i praksis ????


  • Bogen kom indenfor 24 timer efter jeg havde bestilt. Super service!

Mediernes anmeldelser