Beskrivelse
Hvis du kan grille, kan du OGSÅ røge.
Det er slet ikke svært, og med Webers Røg ved hånden lærer du hurtigt de helt basale teknikker, der sætter dig i stand til at tilberede de lækreste, røgede grillretter på din egen grill.
Det får du
· Udførligt introkapitel med basis-teknikker til alle røgemetoder
· 87 spændende opskrifter som fx letsaltet, ahornrøget bacon og plankerøget brie med kirsebærchutney og ristede mandler
· Karakteristikker af de forskellige røgflis-aromaer samt masser af fifs og fiduser til, hvilke typer røg der passer til forskellige slags mad
· Webers 10 bedste tips til, hvordan du får succes med brug af røg
Røg er skrevet af Jamie Purviance, der også er forfatter til en lang række andre Weber-udgivelser bl. a. Så er det grilltid (2012).
Yderligere information
| Oprindelig titel | Webers Smoke |
|---|---|
| Serie | KogebøgerRøgning |
| Forfatter(e) | Weber-Stephen Nordic Aps |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Lindhardt Og Ringhof |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788711380833 |
| ISBN-10 | 8711380837 |
| Indbinding | Indbundet |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 5 |
| Sidetal | 200 |
| Dimensioner | Bredde: 24.2Cm - Højde: 26Cm |
| Genveje | Kogebøger - BøgerRøgning - Bøger |
| Tags | Grill, Weber, Røgning, Røg, Røg, Røg, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |