fb tracking
Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Da Jeg Lærte At Bage I Paris - Mika Wulff - Bog

Indbinding: Indbundetinfo
219,95 kr
  • updateForudbestil nu
  • scheduleLevering: 30/09/2025
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 68.714 anmeldelser

Beskrivelse

For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage.
Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris for at gå i Julia Childs fodspor.
På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.
I bogen fortæller Mika, hvorfor en madeleine ikke bare er en madeleine, og hvorfor brioche absolut skal være en del af dit liv. Her er opskrifter på franske klassikere som éclairs, citrontærte og crème caramel, samt historier om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.
Mika Wulff er stifter af det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun er uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé.

Yderligere information

SerieBagebøgerKagebøgerKogebøger
Forfatter(e)Mika Wulff
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagGrønningen 1
Udgivelsesdato30/09/2025
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Bedøm produktet