Black November - se alle tilbud
close

Da Jeg Lærte At Bage I Paris - Mika Wulff - Bog

2 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
219,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • historyForlænget returret til 31. januar
Fremragende - 70.414 anmeldelser

Beskrivelse

For nogle år siden stak Mika af fra det hele og flyttede til Paris for at lære at bage.

Hun indskrev sig som den første dansker på den sagnomspundne franske kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris for at gå i Julia Childs fodspor.
På skolen lærte hun at bage på fransk og fik et unikt indblik i den franske kagekultur.

I bogen fortæller Mika, hvorfor en madeleine ikke bare er en madeleine, og hvorfor brioche absolut skal være en del af dit liv. Her er opskrifter på franske klassikere som éclairs, citrontærte og crème caramel, samt historier om livet på “Hogwarts for konditorer” i Paris.

Mika Wulff er stifter af det danske bagemagasin Lækkerier, som hun grundlagde efter opholdet i Paris. Hun er uddannet konditor fra den anerkendte kokkeskole Le Cordon Bleu i Paris og har arbejdet hos topkonditoren Pierre Hermé.

Yderligere information

SerieBagebøgerKagebøgerKogebøger
Forfatter(e)Mika Wulff
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
ForlagGrønningen 1
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Da Jeg Lærte At Bage I Paris Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser
Bedøm produktet
Inga Kotak
Dejlig bog. Blanding af beskrivelser af at være i lære på kokkeskolen Le Cordon Bleu i Paris og bageopskrifter, hvor man kan se, at de er lavet af en professionel konditor. Har brugt fire af opskrifterne, hvor resultatet blev meget vellykket.
Margrethe Damkilde
Jeg har endnu ikke haft tid til at afprøve opskrifterne, men jeg har været igennem bogen, og der er mange ting, jeg gerne vil prøve at lave. Bogen svarer fuldt ud til mine erfaringer fra Frankrig.