Beskrivelse
Julen er traditionernes tid, og intet er vigtigere end julemiddagen – den skal være præcis som den plejer! I denne bog finder du alle opskrifterne til den klassiske julemiddag, lige fra saftig flæskesteg og sprød and til lækker gås og glaseret skinke. Og selvfølgelig alt det uundværlige tilbehør: mormorsaucen, de karamelliserede brune kartofler, den hjemmelavede rødkål, skønne vintersalater og den cremede risalamande. Men julen er mere end bare juleaften, og derfor du også en række opskrifter til julefrokosten, julebagværk og konfekt.
Yderligere information
Serie | JulKogebøgerKonfekt |
---|---|
Forfatter(e) | Louisa Lorang |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Lindhardt Og Ringhof |
Udgivelsesdato | 26/09/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788727273150 |
ISBN-10 | 8727273156 |
Indbinding | Indbundet |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 280 |
Dimensioner | Bredde: 0.1Cm - Højde: 0.1Cm |
Genveje | Jul - BøgerKogebøger - BøgerKonfekt - Bøger |
Tags | Kogebog, Julemiddag, Julemad, Flæskesteg, Gås, And, Glaceret Skinke, Mormorsauce, Rødkål, Julefrokost, Risalamande, Ris A La Mande, Rullepølse, Rilette, Postej, Sild, Julebag, Konfekt, Julesjusser, Juleaften, Traditioner, December, Julestemning, Jul, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |