Beskrivelse
BOLLER - Alle kan bage, er en titel der skal tages helt bogstaveligt. Bogen indeholder 27 opskrifter på de nemmeste koldhævede boller. Alle opskrifter kan laves med helt almindelige ingredienser, en skål og en ske. Dejene røres sammen og sættes på køl. Efter koldhævning klattes bollerne ud på en bageplade og bages i en helt almindelig ovn. Du får hverken dej på hænder eller bordplade.
Der findes boller til enhver lejlighed. Blandt andet skagenslapper, pizzaboller, pølseboller, sesamboller, æbleboller og brunsviger boller. Alle fortjener nybagt brød der smager skønt, uanset bage erfaring.
Bogen har solgt 3000 eksemplarer på under to måneder. Den har modtaget et hav af rosende tilbagemeldinger. Både fra nybegyndere og mere garvede brød bagere.
Omslagsgrafiker: Marianne Bjerring
Forord af: Marianne Bjerring
Kommenteret af: Marianne Bjerring
Fotograf: Marianne Bjerring, Julie Koch
Fagredaktør: Marianne Bjerring
Redaktør: Marianne Bjerring
Yderligere information
Serie | BagebøgerKogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Marianne Bjerring |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788797609002 |
ISBN-10 | 8797609005 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 86 |
Dimensioner | Bredde: 17.7Cm - Højde: 25.2Cm |
Genveje | Bagebøger - BøgerKogebøger - Bøger |
Tags | Boller, Brød, Bage, Kogebog, Bagebog, Koldhævning, Koldhævedebrød, Kold, Boller Alle Kan Bage, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |