INDKØBSKURV

  • Ordrestatus
  • Log ind
  • Kundeservice
  • Om os
  • Gavekort
menuGucca.dkGå til kassen
Gucca.dk - Gå til forsiden
Bullet  Levering med omdeling 39,95 kr.      Bullet  Gratis over 599 kr.

Kemien Bag Gastronomien - Thorvald Pedersen - Bog

Af Thorvald Pedersen

229,95 kr.Vejl. pris: 299,95 kr.Spar 70,00 kr. (23%)
  • +50 stk. på lager
  • Levering: 2-5 hverdage
  • 30 dages returret

"Kemien bag gastronomien" - skrevet af kemikeren Thorvald Pedersen

I bogens indledende kapitler forklares de kemiske grundbegreber, som er nødvendige for at forstå gastronomiens processer på det molekylære plan: molekyler, aggregater, opløsninger, omdannelser og opvarmning.

Gastronomi handler om smag og behag, så næste trin på vejen er en indføring i sensorik: hvordan vores smags- og lugtesans og den sans der har med konsistens at gøre (“mundfølelsen”), fungerer.

Opvarmning i alle dens former kommer derefter på dagsordenen: ovn-, gryde- og grillstegning, dampning, blanchering, mikrobølger m.m.

Råvarer og ingredienser er ikke bare lammekølle, laks, savoykål og muskatnød. Råvarerne og ingredienserne består af molekyler og molekylforbindelser, og hvis man vil forstå, hvad der sker i kasserollen eller ovnen, er det nyttigt at kunne forbinde de to niveauer. Disse sammenhænge forklares i en række kapitler om bl.a. brød, chokolade, vin, fisk, grøntsager, kød, mælk og æg.

Det teoretiske demonstreres i forbindelse med en række kommenterede opskrifter – fortrinsvis fra det franske og italienske køkken.

Sidst i bogen er der et leksikon over begreber og stoffer – fra actin til æblesyre.
Thorvald Pedersen var indtil 2002 ansat som lektor i kemi på Københavns Universitet. Han har imidlertid altid interesseret sig for mad, ikke mindst grænseområdet mellem gastronomi, kemi og sensorik, og har siden 1988 hver måned skrevet en artikel om “køkkenkemi” i tidsskriftet “Dansk kemi”. I 2001 blev han indvalgt i Det Danske Gastronomiske Akademi og i 2004 blev han udnævnt til professor i molekylær gastronomi på Landbohøjskolen.

Illustreret af: Birgitte Lerche-Barlach

Fagredaktør: Søren Hansen

Fakta om Kemien Bag Gastronomien

Forfatter(e)Thorvald Pedersen
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788717038233
ISBN-108717038233
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Sidetal247
DimensionerBredde: 17.2Cm - Højde: 24Cm
TagsMadlavning, Kemi, Kemien Bag Gastronomien, Bøger, Bog

Sikker e-handel

Nethandel er nødt til at være sikkert, hurtigt og billigt for kunderne. Det har vi hele tiden fokus på hos Gucca.

Vi har fokus på sikkerhed

Hos os prioriterer vi sikkerhed enorm højt, og vi ser den, som det aller vigtigste element ved e-handel. Der er garanti for sikkerheden bag din betaling online, når du køber hos os, for vores betalingsløsning er godkendt af NETS. Derfor er handel og betaling online altid helt sikkert hos Gucca.dk.

Vi tilbyder altid 30 dages returret hos os

Uanset hvad du har købt via Gucca.dk, får du altid 30 dages fuld returret. Så hvis du skulle fortryde dit køb, og ikke ønsker at beholde varen, så kan du uden dårlig samvittighed returnere den uønskede vare til os, og så refunderer vi pengene til dig. Vi er selvfølgelig klar med rådgivning og svar, såfremt du måtte ønske at sende dit produkt tilbage.

Altid hurtig og sikker levering

Som kunde hos os, skal du selvfølgelig ikke vente for længe på din vare. Vi leverer hurtigt og sikkert. Det betyder, at hvis varen er på lager, så modtager du den indenfor 1-2 hverdage. Den nøjagtige lagerstatus er altid synlig ved hvert enkelt produkt. Er du i tvivl om lagerstatus eller leveringstiden, så er det en god ide, at du ringer eller sender en e-mail til os.

Betalingsmuligheder online

I vores webshop er det muligt at vælge blandt flere forskellige slags betalingsmetoder. Du gør bare brug af den betalingsmulighed, der passer dig bedst. Lige meget hvad du vælger, kan du være helt tryg og sikker, når du køber hos os. Se hvilke betalingsmuligheder du har hvis du benytter førnævnte link. Anvender du betalingskort, så giver det dig den fordel, at pengene først bliver hævet fra din bankkonto, den dag dit produkt sendes afsted til dig.

Kundeservice - altid mulighed for professionel assistance

Skulle der opstå problemer eller spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte os. Kundeservice er åben for henvendelse alle hverdage imellem kl. 10-16, og med godt humør og et smil tager vi imod din henvendelse.

Spor din forsendelse

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at følge din ordre, fra det sekund vi afsender ordren, til den er dig i hænde. Når dit køb er fuldendt, kan du bagefter gå ind på din egen personlige ordreside. Her har du mulighed for at følge med i, hvornår dit produkt sendes afsted. Du får leveringsinformation via mail, når din pakke sendes fra vores lager og er på vej.

Fakta om Kemien Bag Gastronomien

Forfatter(e)Thorvald Pedersen
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788717038233
ISBN-108717038233
IndbindingHæftet
SprogDansk
Udgave2
Sidetal247
DimensionerBredde: 17.2Cm - Højde: 24Cm
TagsMadlavning, Kemi, Kemien Bag Gastronomien, Bøger, Bog

Anmeld Kemien Bag Gastronomien

Vores brugere har endnu ikke bedømt Kemien Bag Gastronomien. Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Det siger vores kunder25.629 anmeldelser - 5 ud af 5 stjerner

  • Malene FrydMalene Fryd
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    God kundeservice

    Jeg fik fantastisk kundeservice i forbindelse med en fejlbestilling.

  • Peder HjulerPeder Hjuler
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Perfekt

    Hurtig handel og hurtig levering! Kan anbefales!

  • Ole R. JensenOle R. Jensen
    stjernestjernestjernestjernestjerne
    Hurtig, præcis!

    Kan helt klart anbefale Gucca.

Om Gucca
  • Om os
  • Konkurrencer
  • Ledige stillinger
  • Blog
Kundeservice
  • Kontakt kundeservice
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Altid 30 dages returret
  • Ordrestatus
  • Returblanket
  • Nyhedsbrev
stjernestjernestjernestjernestjerne
Trustpilot

25.629 anmeldelser - 5/5 stjerner
DankortVisa/DankortMobilePayVisa
MastercardBankoverførselPaypalEAN