Sommerudsalg - se alle tilbud
close

Mærkbarhed - Imran Rashid - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Hæftetinfo
209,95 kr
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 63.500 anmeldelser

Beskrivelse

Hvordan vi mistede følingen med livet - og hvordan vi finder den igen.

KAN DU MÆRKE, AT DU LEVER?

I bogen MÆRKBARHED, som er efterfølgeren til den anmelderroste bestseller SLUK, gør speciallæge og ekspert i digital sundhed Imran Rashid i samarbejde med sociolog Rikke Østergaard status over det digitaliserede og accelererende samfunds konsekvenser for mennesket.

Med coronakrisen som et skræmmende eksempel på en hyperdigitaliseret tilværelse, hvor menneskelig kontakt har været reduceret til et absolut minimum, har vi fået rig lejlighed til at overveje, hvilken tilværelse der venter forude.

Bliver det en tilbagevenden til en ydrestyret tilværelse i et fortravlet luksushamsterhjul Eller lykkes vi i stedet med at få skabt et liv, hvor vi genvinder følingen med livet og begynder at rette fokus mod alt det, der betyder noget og som vi kan mærke?

Hvis det er det sidste, du ønsker, så finder du god inspiration, tankevækkende refleksioner og konkrete værktøjer i MÆRKBARHED.

TESTLÆSERNE SKREV:
"Mærkbarhed er en yderst relevant bog, der i et hæsblæsende tempo tager os på en rejse gennem hjertet og hjernens hvælv. Man bliver klogere af at læse Imrans bog og dette både, hvad angår målbarhed og mærkbarhed."
Christian Stadil, Ejer og CEO, Thornico A/S

"Fremtiden elsker alt ved den her bog. “Mærkbarhed” kan ikke være bedre timet. For den, der skal være med til at skabe fremtiden og revitalisere hvad det vil sige at være et moderne menneske, får bogen de bedste anbefalinger herfra."
Anne Skare Nielsen, Fremtidsforsker, Universal Futurist

"Mellem fornuft og følelse, mellem hjerne og hjerte, mellem menneske og marked, mellem algoritmer og adfærd, mellem Big Brother og bruger - og med indsigt fra tech til lægekunst - formår denne bog ikke blot at give en faglig funderet og fintfølt samtidsdiagnose af vores situation mellem homo sapiens og homo digitalis. Den bidrager også med konstruktive konkrete anvisninger til hvordan vi kommer tilbage til os selv, det egentlige og dem omkring os. Efter endt læsning er man mærket af Mærkbarhed.”
Vincent F. Hendricks, Professor i formel filosofi og leder af Center for Information og Boblestudier ved Københavns Universitet.

“I en verden hvor flere og flere mærker konsekvensen af præstationspres og hastighed i samfundet er det vigtigt, at vi har nogen som inspirerer os til at mærke efter, og måske endda handle anderledes, for at skabe bedre odds for egen og andres trivsel. Det gør Imran glimrende i sin nye bog Mærkbarhed.”
Chris MacDonald, forfatter & foredragsholder

“Alle burde læse Imrans bog, hvis du som menneske vil leve mere, mærke mere og være nærværende sammen med de mennesker, du omgiver dig med. Der er noget før og efter den her bog. Man kan ikke gå tilbage til det målbare, når man forstår dybden og kvaliteteten i det mærkbare.“
Ann-Christina Matzen Andreasen, Virksomhedsleder JAC, Kåret som årets bedste europæiske arbejdsplads 2021

"Mærkbarhed tager afsæt i den seneste hjerneforskning og Imran kombinerer dette med sin grundige viden, skarpe anekdoter og et smittende engagement. Imran har selv og giver læseren en tro på, at der er en viden og en vej ud af det morads, vi nu befinder os i. Bogen er derfor ikke blot en blændende inspirationsbog for den søgende. Den er et pejlemærke for at kunne lære at mærke os selv og verden omkring os bedre. Derfor anbefaler jeg bogen, fordi du -- og alle omkring dig -- har fortjent den."
Thomas Z. Ramsøy, Hjerneforsker og neuropsykolog

"Imran Rashid har igen skrevet en vigtig bog, der sætter fingeren lige midti et af tidens ømmeste punkter. Jeg fløj gennem siderne og følte mig hele vejen igennem oplyst og underholdt på en og samme tid. Læs den. Seks stjerner herfra."
Louise Orbesen, ledelsesrådgiver, Leading Humans.

”Corona pandemien har varslet nye arbejdsformer og mere virtuelt arbejde. En god arbejdsplads er et forpligtede fællesskab, hvor vi skal tage ansvar for egen og hinandens trivsel. Imran giver i bogen Mærkbarhed indsigter, som vi alle kan bruge til at skabe bæredygtige arbejdspladser med mennesket i fokus og bevidstheden om, hvor vigtig stærke relationer er for vores mental og fysisk trivsel. Vigtigt at huske, at ikke alt kan klares med en skærm imellem os”
Mette Eistrøm Kruger, Koncern direktør for HR, Jura og Kommunikation, Telenor

“Som forfatter er Imran Rashid ikke nervøs for at tage livtag med tilværelsens store spørgsmål – og denne bog er ingen undtagelse. Ambitionen er tårnhøj, nemlig at beskrive, hvorledes vi mennesker har mistet følingen med livet – er blevet stressede og forvirrede - og hvordan vi kan få den tilbage. I Mærkbarhed tilbydes vi således både en (samtids)diagnose og en kur, hvilket nok skal sætte tankerne i gang.”
Anders Petersen, Forsker & lektor i sociologi og forfatter, Aalborg Universitet

Omslagsgrafiker: Klahr

Omslagsillustrator: Klahr

Yderligere information

Oprindelig titelMærkbarhed - Hvordan Vi Mistede Følingen Med Livet - Og Hvordan Vi Finder Den Igen
SerieMeditationMindfulness
Forfatter(e)Rikke Østergaard Imran Rashid
KategoriBøger
Genre(r)Krop Og Sind
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
63.500 anmeldelser

Sikker, billig og hurtig handel på nettet er en oplevelse, som vi bestræber os på, at kunderne altid får hos Gucca.

Gucca har fokus på sikkerheden

Ved e-handel er det utrolig vigtigt, at sikkerheden er up-to-date, og det er derfor et område, vi har stor fokus på. Med NETS godkendelse af vores løsning for online betaling, har vi fået den optimale garanti for, at sikkerheden bag din Internetbetaling er i orden. Derfor er det at købe og betale hos os altid 100% sikkert.

Vi tilbyder altid fuld returret i op til 100 dage

Uagtet hvad du køber hos Gucca, har vi altid 100 dages returret. Kort sagt medfører det, at hvis du af forskellige grunde ikke måtte ønske at beholde varen, kan du sende din vare retur til os med god samvittighed, og herefter sørger vi for, at dine penge bliver sendt retur til dig. Før du sender din vare retur, har du altid mulighed for at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller er i tvivl.

Levering - hurtigt og sikkert

Vi er klar over, at du venter på din vare, og vi skruer derfor op for leveringstempoet, så produktet kommer sikkert og hurtigt frem til dig. Vi bestræber os på, at du modtager din forsendelse indenfor 1-2 hverdage, såfremt vi er lagerførende. På vores webshop fremgår lagerstatus ud for hvert enkelt produkt, så du kan altid se, om vi er lagerførende. Er du fortsat i tvivl om leveringstid eller en vares lagerstatus, så tag fat i os.

Hvordan vil du gerne betale?

Der er adskillige muligheder for betaling, når du køber hos Gucca, og du vælger selvfølgelig selv, hvordan du vil betale. Den betalingsform der passer bedst til dig, er naturligvis den du bør vælge. Uanset hvilken metode du gør brug af, kan du sikkert og trygt købe hos os. I vores FAQ kan du se en oversigt over alle vores betalingsmuligheder. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på afsendelsesdagen, at pengene hæves fra din konto.

Kundeservice - altid mulighed for professionel assistance

Opstår der problemer når du besøger Gucca.dk, eller har du spørgsmål, så tag fat i os. Du kan sende e-mail eller ringe til os alle hverdage mellem kl. 10-15, og vi sidder altid parat til at yde dig kvalificeret assistance med smil på læben og godt humør.

Track din ordre

Når du køber hos os, kan du bagefter se, hvor langt din ordre er kommet. Når du gennemfører dit køb, kan du efterfølgende få adgang til din personlige ordreside. Fra ordresiden kan du se, hvor langt din forsendelse er kommet i systemet. I samme øjeblik pakken er på vej, modtager du information herom via e-mail.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Mærkbarhed Bog til 4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Tina Ramsdal Andersen
Lærerig bog