Fødselsdagsudsalget slutter snart
close

Knæk Koden Til Glutenfrit Brød - Karina Baagø - Bog

4 anmeldelserIndbinding: Paperbackinfo
249,95 kr
Forlagets pris 269,00 kr
Du sparer 19,05 kr (7%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 62.381 Anmeldelser

Beskrivelse

Denne bog er til dig, der er træt af tørt, kedeligt og klægt glutenfrit brød, der smager skarpt af hirse og boghvede. Og til dig, der er frustreret over ikke at kunne bage godt glutenfrit brød til én, du holder af.

I et letforståeligt sprog hiver Karina Baagø glutenfri bagning ned på et niveau, hvor alle kan være med. Opskrifterne tager udgangspunkt i naturligt glutenfrie meltyper, som er lette at få fat på, ikke koster en formue og indeholder den næring, din krop har behov for.

Karina guider dig igennem fire simple trin til at bage et godt glutenfrit brød, som hele familien kan samles om. Med udgangspunkt i Strukturmetoden forklarer Karina, hvordan dit glutenfrie brød bliver luftigt og smagfuldt.

Knæk selv koden til Glutenfrit Brød og forstå, hvorfor dit glutenfrie brød før blev tørt, smagte kedeligt, faldt sammen og blev klægt.

Yderligere information

SerieBagebøgerGlutenfriKogebøger
Forfatter(e)Karina Baagø
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
ISBN-139788793755277
SprogDansk
Vis mere
Sikker e-handel

Fremragende
62.381 anmeldelser

Vi har siden starten haft et ønske om, at handel på nettet skal være så sikkert, billigt og hurtigt for vores brugere som overhovedet muligt.

Det vigtigste er sikkerheden

Vi vægter sikkerheden højt, da det er noget af det vigtigste at sørge for er i orden, når vi snakker handel på Internettet. For at få den optimale garanti for sikkerheden ved online betaling, har vi opnået at få NETS til at godkende vores online betalingsløsning. Derfor er det også fuldstændig sikkert at købe og foretage betaling hos os.

Hos os har du 100 dages fuld returret

Når vi siger 100 dages fuld returret, så mener vi det selvfølgelig på alle typer produkter. Så hvis du af en eller anden grund har fortrudt købet, og ikke ønsker at beholde varen, kan du returnere din vare tilbage til os, og derefter vil vi sørge for, at dine penge bliver refunderet. Før du sender din vare tilbage, så har du altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål.

Altid hurtig & sikker levering

Vi ønsker ikke at du skal vente for længe på din vare, og vi har derfor fokus på at sikre den hurtigste levering. Du har varen i dine hænder indenfor 1-2 hverdage, såfremt den er på lager. Lagerstatus fremgår tydeligt i shoppen ved hvert produkt. Spørgsmål til lagerstatus og/eller leveringstid? Så hold dig ikke tilbage med at tage fat i os.

Vælg din betaling

I vores webshop er det muligt at vælge mellem mange forskellige betalingsmetoder. Du benytter bare den, der passer dig bedst. Du handler altid sikkert og trygt, uanset hvilken af vores betalingsmetoder du vælger. Benyt efterfølgende link, for at se hvilke betalingsmuligheder der er tilgængelige. Vær opmærksom på, at betalingskort har den fordel, at det først er på dagen hvor vi sender din vare, at vi trækker pengene fra din konto.

Altid service og professionel hjælp

Skulle det ske, at du har spørgsmål eller problemer undervejs, ringer eller skriver du selvfølgelig bare til os. Vi er åben for henvendelser på hverdage imellem kl. 10-15, og vi er altid parat til at yde dig kvalificeret assistance med smil på læben og godt humør.

Track ordren hele vejen til din adresse

Vi giver dig naturligvis mulighed for at spore din forsendelse hele vejen til den er dig i hænde. Når du har færdiggjort dit køb, kan du tilgå din egen personlige ordreside. På din ordreside vil du have mulighed for at se, hvornår vi har afsendt din pakke. Du får leveringsinformation via mail, når din pakke forlader vores lager og er på vej til dig.

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Knæk Koden Til Glutenfrit Brød Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser
Bedøm produktet
Gitte Hornbek
Supergode opskrifter! Har kun prøvet 3-4 forskellige opskrifter og de har alle været rigtig gode: luftigt brød med sprød skorpe og rigtig god smag. Min søn kunne ikke smage, at det ikke var en “almindelig” bolle. Holdbarheden er bedre end hos de øvrige glutenfrie brød jeg har bagt og bollerne er saftige i flere dage. Stor ros til forfatteren!
Anonym
Rigtig gode vejledninger til at bage glutenfrie brød, så de ikke falder sammen Hendes råd virker.
Pernille Carlsen
Super god inspiration