Januar Udsalg - se alle tilbud
close

Meyers Surdejsskole - Meyers Madhus - Bog

3 anmeldelserIndbinding: Indbundetinfo
299,95 kr
Forlagets pris 399,95 kr
Du sparer 100,00 kr (25%)
  • local_shippingVaren er på lager
  • scheduleLevering: 1-2 hverdage
  • history100 dages bytte- og returret
Fremragende - 66.546 anmeldelser

Beskrivelse

At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk indføring i de greb, der giver surdejsbrød af allerhøjeste kaliber.

Bogen kredser om drømmenes surdejsbrød - et brød med en mørkt karamelliseret skorpe, et tyndt "øre" , en åben og let sej krumme med store og ujævne lufthuller, en skøn aroma af korn og en let syrlighed, der bryder kornets sødme. Hovedmissionen er at gøre den slags brød tilgængelig for enhver.

I bogen introducerer Claus Meyer og folkene bag bagekurserne i Meyers Madhus spændende korn- og meltyper, som først for nylig har fået plads på danske, økologisk dyrkede marker, og der øses af al den bageviden, som hele holdet har opsamlet siden den første baegbog fra Meyers udkom i 2009.

Surdejen bliver ikke kun brugt til at bage brød med, men også baguettes, boller, croissanter, brioche, japansk milk bread, bagels og mange andre former for bagværk.

Yderligere information

SerieBagebøgerClaus MeyerMeyers
Forfatter(e)Meyers Madhus
KategoriBøger
Genre(r)Mad Og Gastronomi
UdgivelsesdatoEr udgivet
SprogDansk
ISBN-139788711988312
Vis mere

Kundernes vurdering

Vores brugere har bedømt Meyers Surdejsskole Bog til 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser
Bedøm produktet
Tine Stabe
Super service og hurtig levering