Beskrivelse
lammekød er en kogebog fuld af inspiration til både hverdag og fest. Her finder du retter med lammekød lige fra klassiske retter som moussaka og shepherd’s pie til krydrede gryderetter, langtidsstegte køller og saftige grillspyd.
Bogen samler opskrifter fra hele verden – fra Danmark og Storbritanien til Middelhavet og Mellemøsten – og viser, hvor alsidigt lammekød kan bruges i køkkenet.
Uanset om du vil lave en hurtig hverdagsret eller imponere med en langsom simreret, finder du opskriften her. lammekød giver dig mere end 70 opskrifter, der hylder det møre og smagfulde kød.
Per H. Jacobsen er arkitekt, forlægger og autodidakt kok. Han er forfatter til flere kogebøger, vin- og madanmelder og har stor erfaring og viden om Spanien, spansk kultur, gastronomi og vin.
Yderligere information
Serie | Kogebøger |
---|---|
Forfatter(e) | Per H. Jacobsen |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Ec Edition |
Udgivelsesdato | 31/10/2025 |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788793783829 |
ISBN-10 | 8793783825 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 228 |
Dimensioner | Bredde: 17.7Cm - Højde: 24.8Cm |
Genveje | Kogebøger - Bøger |
Tags | Kogebog, Lammekød, Lammekød, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |