Beskrivelse
Det er på tide, at vi genforelsker os i den lille knold, vi troede, vi vidste alt om. Tiden kalder nemlig på kartofler – de er lækre, alsidige og miljøvenlige.
Kartofler byder på 90 opskrifter på både kogte, bagte, stegte og friterede retter. Stefan Ekengren viser, hvordan man koger nye kartofler, så fuglene kvidrer, hvordan man laver de sprødeste Hasselback-kartofler, og hvorfor kartoffelgratin altid bliver bedst med faste kartofler.
Bogen giver et indblik i kartoflens historie, og to kartoffelavlere deler deres viden om forskellige sorter. Kort sagt – alt, vi har brug for at vide for at genforelske os i den lille knold.
Om forfatteren: Den anerkendte kok Stefan Ekengren er køkkenchef på restaurant Restaurang Hantverket i Stockholm. Han står bag tre kogebøger, der anses for at være moderne kogebogsklassikere i Sverige. Med sin store kærlighed til enkel husmandskost ønsker Ekegren at inspirere folk til at servere hjemmelavet mad.
Oversat af: Mi Ahnhem Thomsen
Yderligere information
Serie | KogebøgerSund Mad |
---|---|
Forfatter(e) | Stefan Ekengren |
Kategori | Bøger |
Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
Forlag | Gutkind |
Udgivelsesdato | Er udgivet |
Sprog | Dansk |
ISBN-13 | 9788743412151 |
ISBN-10 | 8743412157 |
Indbinding | Hardback |
Udgave | 1 |
Oplag | 1 |
Sidetal | 189 |
Dimensioner | Bredde: 20.1Cm - Højde: 25.5Cm |
Genveje | Kogebøger - BøgerSund Mad - Bøger |
Tags | Kartofler, Kogebog, Klimavenlig Mad, Alsidig Råvare, Spis Lokalt, Sund Mad, Klassiske Retter, Moderne Retter, Sverige, Stjernekok, Kartofler, Bøger, Bog |
GPSR | Produktsikkerhed |