Beskrivelse
Spis bitterstoffer fra kål og rodfrugter og slip for type 2-diabetes.
Her er bogen, der kan kurere type 2-diabetes!
Kålkogebogen er bygget på Danmarks store forskningsprojekt MAXVEG. Og forskningsresultaterne er klare: Kål og rodfrugter og især de bitre sorter indeholder fyto-kemikalier, der kan kurere type 2 diabetes og beskytter mod hjertekarsygdomme.
Derfor har forskerne og diabetesforeningen i samarbejde med gastronomen Per Madrup udviklet 60 sunde og lækre opskrifter, der giver dig:
Udover at få indsigt i den sundhedsmæssige effekt ved at spise kål og rodfrugter, så får du også et historisk perspektiv og viden om, hvordan du dyrker de gamle sorter. Hvilke bioaktive forbindelser der er i dem, og hvordan du lager og opbevarer grøntsager.
Så sæt dig til bordet og nyd de dejlige opskrifter og få indsigt i de mange veldokumenterede fakta.
Yderligere information
| Oprindelig titel | Kål Kogebogen |
|---|---|
| Serie | DiabetesKogebøger |
| Forfatter(e) | Per Bendix Jeppesen Ulla Kidmose |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Gyldendal |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788702298864 |
| ISBN-10 | 8702298864 |
| Indbinding | Indbundet |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 5 |
| Sidetal | 240 |
| Dimensioner | Bredde: 18Cm - Højde: 25Cm |
| Genveje | Diabetes - BøgerKogebøger - Bøger |
| Tags | Kål Kogebogen, Kålkogebogen, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |