Beskrivelse
Intuitiv surdejsbagning.
En omfattende guide til kunsten at bage brød, med mere end 60 opskrifter baseret på al den ekspertise og erfaring, Richard Hart bringer med sig. Richard Hart er grundlægger af HART Bageri i København, og hans eksperimenterende tilgang til bagning og råvarer har høstet stor anerkendelse verden over.
Især hans surdejsbrød er noget, der får kunderne til at stå i lange køer uden for HART Bageri, og med BRØD i hånden, kan signaturbrødene nu bages hjemme i dit eget køkken.
Forord af: Richard Hart
Oversat af: Jesper Helmin, Nicolai Lisberg
Redaktør: Jesper Helmin
Yderligere information
| Oprindelig titel | Richard Hart Bread |
|---|---|
| Serie | BagebøgerKogebøger |
| Forfatter(e) | Richard Hart Laurie Woolever |
| Kategori | Bøger |
| Genre(r) | Mad Og Gastronomi |
| Forlag | Helmin Publishing |
| Udgivelsesdato | Er udgivet |
| Sprog | Dansk |
| ISBN-13 | 9788785374004 |
| ISBN-10 | 8785374008 |
| Indbinding | Hardback |
| Udgave | 1 |
| Oplag | 1 |
| Sidetal | 304 |
| Dimensioner | Bredde: 20.7Cm - Højde: 26.6Cm |
| Genveje | Bagebøger - BøgerKogebøger - Bøger |
| Tags | Brød, Surdej, Hjemmebageri, Richart Hart, Surdejsbrød, Bagekunst, Richard Hart Brød, Bøger, Bog |
| GPSR | Produktsikkerhed |